Meniu

Antreuri

  1. Carpaccio de vițel cu salată rucola

    19.00 Lei

    cremă de lămâie și piper roșu, parmezan

  2. Caviar de vinete, somon afumat și guacamole

    23.00 Lei

  3. Humus cu miel confiat și lipie crocantă

    23.00 Lei

  4. Meniul zilei

    20.00 Lei

    supă/ciorbă (ofertă zilnică) și fel principal. Valabilitate: de luni până vineri, orele 12-16

  5. Platou de brânzeturi și charcuterie

    42.00 Lei

    ton roșu, somon afumat și caracatiță, cremă de lămâie și piper roșu, parmezan

  6. Salată de quinoa cu piept de pui

    24.00 Lei

    somon afumat și proaspăt, guacamole

  7. Supă cremă de legume

    19.00 Lei

    Servită cu bucăți de brânză Gorgonzola

  8. Supă de pește și fructe de mare (Cacciucco)

    46.00 Lei

Pește

  1. Calamar la grătar

    46.00 Lei

    Servit cu salate verzi și sos de lămâie

  2. Caracatiță a la plancha

    64.00 Lei

    Cu felii de cartof la cuptor, salată verde și sos pesto

  3. Creveți Black Tiger la grătar

    75.00 Lei

    Fripți în cochilie, serviți cu legume sote

  4. Creveți în stil spaniol (Gambas al ajillo)

    36.00 Lei

    În vas de teracotă cu usturoi, ardei iute, vin și lămâie

  5. Dorada/Biban de mare în stil mediteranean

    43.00 Lei

    Înabușit la cuptor cu roșii, măsline, ceapă roșie și sos de vin

  6. File de calcan pe pat de cartofi la cuptor

    89.00 Lei

    Cu măsline, roșii, ceapă roșie și ardei gras. Sos de vin cu portocala

  7. File de somon cu spanac tânăr

    47.00 Lei

    Somon la grătar cu salată de baby spanac

Paste - Salate - Rizoto

  1. Rizoto alla milanese

    34.00 Lei

  2. Rizoto cu hribi

    34.00 Lei

  3. Rizoto negru cu fructe de mare

    42.00 Lei

  4. Salată cu prosciutto, mango și brânză Haloumi

    29.00 Lei

    rodie și piept de rață afumat

  5. Salată cu verdețuri la grătar

    24.00 Lei

    sos pesto, guacamole, crostini cu humus și brânză de capră

  6. Salată Museum

    29.00 Lei

    Mesclun(asortiment de salate verzi), somon afumat, brânză de capră, roșii confiate, guacamole și germeni de sfeclă și de praz

  7. Tagliatelle/Spaghete/Penne

    29.00 Lei

    La alegere cu: pastă de trufe, fructe de mare, carbonara, quatro formaggi

Preparate principale

  1. Burger Gourmet

    35.00 Lei

    Carne de vacă Aberdeen Angus. Sos cocktail, castraveciori murați și cartofi prăjiți

  2. Coaste de porc în stil Barbecue clasic

    34.00 Lei

    Gătite încet timp de 12 hr. și caramelizate la cuptor. Cartofi prăjiți și sos BBQ

  3. Ficat de rață la tigaie

    79.00 Lei

    Cu sparanghel și cremă de oțet balsamic.

  4. Ficat de vițel în sos de unt negru

    39.00 Lei

    Rose sau bine făcut, cu piure de cartofi.

  5. Jumări de rață

    36.00 Lei

    Din pulpă confiată de rață, servite cu salată verde și ceapă roșie cu dressing de oțet balsamic.

  6. Mușchi de vită cu sos de muștar de Dijon

    65.00 Lei

    Piure de cartofi cu trufe

  7. Obrăjori de purcel cu prune afumate

    31.00 Lei

    Gătiți timp de 12 hr. Serviți cu sos de vin roșu și piure de cartofi

  8. Osso buco de miel

    65.00 Lei

    Ciolan de miel gătit timp de 12 hr și servit cu piure de cartofi cu trufe și sos de vin roșu.

  9. Piept de curcan la grătar cu sos de iaurt, mărar și usturoi

    36.00 Lei

    Servit cu cartofi gratinați

  10. Piept de rață cu sos de muștar de Dijon

    45.00 Lei

    Felii de piept de rață cu sos de muștar și cartofi gratinați

  11. Pulpe de pui marinate cu usturoi și ghimbir

    37.00 Lei

    La grătar cu cartofi gratinați.

  12. Șnițele din piept de curcan

    34.00 Lei

    Cu piure de cartofi și sos tartar.

  13. Tigaie picantă cu piept de curcan

    36.00 Lei

    Bucățele din piept de curcan trase la tigaie cu legume și sos picant de roșii.

Rezervări

Rezervă o masă astăzi!

Tel: 021 4119128. 
Book a table
Contact Details
Tel: 021 4119128.   

Gătesc cu mult vin
Uneori îl și adaug în mâncare!

Totul este bun dacă este făcut din ciocolată!