Meniu
Antreuri
-
Carpaccio de vițel cu salată rucola
19.00 Lei
cremă de lămâie și piper roșu, parmezan
-
Caviar de vinete, somon afumat și guacamole
23.00 Lei
-
Humus cu miel confiat și lipie crocantă
23.00 Lei
-
Melci à la bourguignonne
16.00 Lei
6 sau 12. În cochilie.
-
Meniul zilei
20.00 Lei
supă/ciorbă (ofertă zilnică) și fel principal. Valabilitate: de luni până vineri, orele 12-16
-
Platou de brânzeturi și charcuterie
42.00 Lei
ton roșu, somon afumat și caracatiță, cremă de lămâie și piper roșu, parmezan
-
-
Salată de quinoa cu piept de pui
24.00 Lei
somon afumat și proaspăt, guacamole
-
Supă cremă de legume
19.00 Lei
Servită cu bucăți de brânză Gorgonzola
-
Supă de pește și fructe de mare (Cacciucco)
46.00 Lei
-
Tataki de ton roșu servit cu salată de alge
36.00 Lei
Sos soia și wasabi
Pește
-
Calamar la grătar
46.00 Lei
Servit cu salate verzi și sos de lămâie
-
Caracatiță a la plancha
64.00 Lei
Cu felii de cartof la cuptor, salată verde și sos pesto
-
Creveți Black Tiger la grătar
75.00 Lei
Fripți în cochilie, serviți cu legume sote
-
Creveți în stil spaniol (Gambas al ajillo)
36.00 Lei
În vas de teracotă cu usturoi, ardei iute, vin și lămâie
-
Dorada/Biban de mare în stil mediteranean
43.00 Lei
Înabușit la cuptor cu roșii, măsline, ceapă roșie și sos de vin
-
File de calcan pe pat de cartofi la cuptor
89.00 Lei
Cu măsline, roșii, ceapă roșie și ardei gras. Sos de vin cu portocala
-
File de somon cu spanac tânăr
47.00 Lei
Somon la grătar cu salată de baby spanac
Paste - Salate - Rizoto
-
Rizoto alla milanese
34.00 Lei
-
Rizoto cu hribi
34.00 Lei
-
Rizoto negru cu fructe de mare
42.00 Lei
-
Salată cu prosciutto, mango și brânză Haloumi
29.00 Lei
rodie și piept de rață afumat
-
Salată cu verdețuri la grătar
24.00 Lei
sos pesto, guacamole, crostini cu humus și brânză de capră
-
Salată Museum
29.00 Lei
Mesclun(asortiment de salate verzi), somon afumat, brânză de capră, roșii confiate, guacamole și germeni de sfeclă și de praz
-
Tagliatelle/Spaghete/Penne
29.00 Lei
La alegere cu: pastă de trufe, fructe de mare, carbonara, quatro formaggi
Preparate principale
-
Burger Gourmet
35.00 Lei
Carne de vacă Aberdeen Angus. Sos cocktail, castraveciori murați și cartofi prăjiți
-
Coaste de porc în stil Barbecue clasic
34.00 Lei
Gătite încet timp de 12 hr. și caramelizate la cuptor. Cartofi prăjiți și sos BBQ
-
Ficat de rață la tigaie
79.00 Lei
Cu sparanghel și cremă de oțet balsamic.
-
Ficat de vițel în sos de unt negru
39.00 Lei
Rose sau bine făcut, cu piure de cartofi.
-
Jumări de rață
36.00 Lei
Din pulpă confiată de rață, servite cu salată verde și ceapă roșie cu dressing de oțet balsamic.
-
Mușchi de vită cu sos de muștar de Dijon
65.00 Lei
Piure de cartofi cu trufe
-
Obrăjori de purcel cu prune afumate
31.00 Lei
Gătiți timp de 12 hr. Serviți cu sos de vin roșu și piure de cartofi
-
Osso buco de miel
65.00 Lei
Ciolan de miel gătit timp de 12 hr și servit cu piure de cartofi cu trufe și sos de vin roșu.
-
Piept de curcan la grătar cu sos de iaurt, mărar și usturoi
36.00 Lei
Servit cu cartofi gratinați
-
Piept de rață cu sos de muștar de Dijon
45.00 Lei
Felii de piept de rață cu sos de muștar și cartofi gratinați
-
Pulpe de pui marinate cu usturoi și ghimbir
37.00 Lei
La grătar cu cartofi gratinați.
-
Șnițele din piept de curcan
34.00 Lei
Cu piure de cartofi și sos tartar.
-
Tigaie picantă cu piept de curcan
36.00 Lei
Bucățele din piept de curcan trase la tigaie cu legume și sos picant de roșii.
Rezervări
Rezervă o masă astăzi!
Tel: 021 4119128.